Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Ny siarbluff i AB-annons
 • Skojare & bedragare 25.04.2011

  Kvällstidningarna verkar inte ens fundera över innehållet i de annonser de publicerar. I en annons i Aftonbladet lovar ”den mycket berömde siaren” Magern Patrick ” alla som är födda mellan den 8 juni 1932 och den 26 november 1969 ”en gratis personlig framtidstolkning”. Siaren lockar dessutom med en halv miljon kronor ”eventuellt också ÄNNU MYCKET MER!” till dem som svarar honom. Det läser jag i DN.

  Du behöver bara skicka in en talong med sina adressuppgifter och födelsedata till en postbox i Malmö och med vändande post kommer ett brev med ”en personlig framtidstolkning”, skriver DN.

  Mycket tyder på att det är samma gäng som står bakom bluff-siarna Marie France, Maria Duval och Berthold von Graatz, som jag bloggat om tidigare. En motsvarande annons har nämligen publicerats i flera tidningar i Nya Zeeland, men då med namnet Maria Duval.

  Och när det gäller ”den mycket berömde siaren” verkar han bara vara känd för den aktuella annonsen.

  Läs mina tidigare inlägg så vet du vad det är frågan om. Det är bara skojare och bedragare som vill dra dig på pengar. Det enda som är gratis är att svara på annonsen. De vill ha ditt namn för att kunna skoja vidare.

  Andra bloggar om: , , , , , ,

  Skrivet av av Carl @ 7:51

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.