Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Dagens kuriositet – Handdukar på hotell larmas
 • Resor 26.04.2011

  Jag har tidigare berättat att handdukar, badlakan och badrockar tillhör det som stjäls mest av hotellens gäster. Men snatteriethar nått en sådan omfattning att vissa hotell har börjat förse sina handdukar med armanordningar på samma sätt som klädbutiker, läser jag i Sydsvenskan som i sin tur läst NY Times.

  Ett företag som levererar textilprodukter till hotell har börjat sy in rfid-chips i sina produkter. Larmbågar larmar, på samma sätt som i affärer, när ett chip passerar bågarna.

  Andra bloggar om: , ,

  Skrivet av av Carl @ 8:34

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.