Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Sorry, inga fler nyheter från Computer Sweden!
 • Media 25.05.2011

  Ibland brukar jag länka till nyheter från Computer Sweden. Men av någon anledning har deras nättidning drabbats av samma sjuka som Dagens Industri. Deras header, dominerat av loggan, länkar till moderbolaget IDG och den annonsblaffa som ”pryder” toppen, blivit viktigare än nyheterna. Headern ligger fast och dominerar största delen av skärmen. Själva nyheterna får bara en undanskymd plats i en minimal del av skärmen.

  Anledningen är obegriplig. Själv känner jag flera personer som numera avstår från att läsa DI:s webblais, på grund av oskicket. Samma öde kommer troligen att drabba CS. Att skaffa sig läsare är svårt, att bli av med dem är enkelt!

  Det kommer jag att hälsa mina företagskunder. De vill väl inte ropa i öknen.

  Andra bloggar om: , ,

  Skrivet av av Carl @ 7:15

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.