Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » SJ backar om biljett på tåg – delvis
 • Resor 14.11.2012

  I morgon, den 15 november, skulle möjligheten att köpa biljett på tågen tas bort, något jag betecknat som SJ:s senaste dumhet. KO funderar på om biljettstoppet är lagligt.

  Men nu verkar det som om SJ delvis har backat, åtminstone delvis. SJ förlänger möjligheten att köpa biljett ombord med kort eller kontanter till den 1 januari 2013. Från och med detta datum blir det möjligt att köpa biljett ombord via SJ:s mobilsajt även efter avgång, uppger DN/TT. Man kan fundera på om det är KO:s förtjänst.

  Hur funktionshindrade och de som inte har mobiltelefon ska göra framgår inte av historien. Jag ser framför mig att en gammal tant blir avkastad från tåget. Hon hade inte mobil och biljettförsäljningen på stationen var nedlagd eller stängd.

  Uppdatering: Småningom kommer Ekot med en egen nyhet och TT i flera tidningar. Enligt TT är det KO:s reaktion som fått SJ att ändra sig.

  Andra bloggar om: , ,

  Skrivet av av Carl @ 18:47

 • En Kommentar

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.