Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Baksmällemedel anmäls av läkare
 • Allmänt 30.08.2007

  Jag har tidigare bloggat om att baksmällemedlet Revigör kritiserats av läkare. Nu har en grupp läkare anmält Revigör till Konsumentverket. Läkarna anser att marknadsföringen är vilseledande eftersom tabletterna sägs ha medicinska effekter. I själva verket bör de betraktas som kosttillskott.

  Läkarnas anmälan har också gått till Läkemedelsverket, skriver Dagens Media. För att en produkt ska få marknadsföras med medicinska effekter krävs att Läkemedelsverket godkänt produkten som ett läkemedel. Allt enligt en artikel på svenskans ekonomisajt E24.

  Andra bloggar om: , , , ,

  Skrivet av av Carl @ 6:05

 • En Kommentar

  • Anders skriver:

   Har testat några olika produkter bla revigör. Dom som har funkat bäst för mig har varit olika former av koltabletter. Kolla in (länken borttagen av Carl, se kommentarsreglerna) för lite olika varianter.

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.