Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Aftonbladet gör gammalt till nytt – igen!
  • Media 23.11.2007

    recyclingloggaAtt kvällspressen inte tillhör mina favoriter borde inte vara någon nyhet. Jag har tidigare berättat om hur Aftonbladet gör gammalt till nytt. Bloggveteranen Jinge berättar om ett nytt fall av återanvändning, med lika braskande rubriker.

    När jag läser Jinges inlägg kommer jag att tänka på en brevväxling jag nyligen hade med en gammal kompis, sedan många år journalist och med ett förflutet på Aftonblaskan. Jag citerar Lasse:

    Jag minns min första anställning (Aftonbladet). Jag påpekade en gång när jobben lades ut: ”Men är det inte ganska känt??? Det viste jag för länge sedan….” (Fstän blygt framfört, jag var ju en färsking.)

    – Du grabben! Sa nyhetschefen på sin sydsmåländska.
    – En grej som är över en månad gammal är en nyhet om den är bra.

    Dessvärre har jag tvingats inse att han hade rätt. De människor som inhämtar lejonparten av sina nyheter i skymningspressen blir ofelbart intresserad.

    Det var bra många år sedan Lasse var en färsking på Aftonblaskan. Men redan då verkar återanvändning varit inne. Hå hå, ja ja! Men vad som fortfarande förvånar mig mest är att någon köper skräpet!

    Aftonbladet, Kvällspress, Mediekritik

    Skrivet av av Carl @ 5:50

  • En Kommentar

    • Johan skriver:

      Och du och den andra bloggen bidrar till att AB får ännu mer uppmärksamhet. Det är ju det de vill! Tig ihjäl skiten istället!

    Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.