Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Aftonbladet försöker lura läsarna
  • ”Filip & Fredrik i skottdrama”, stod det i krigsrubriker på Aftonbladets löpsedel. Man kunde nästan föreställa sig hur de blev beskjutna utanför Radiohuset, de var sommarpratare samma dag. Men händelsen inträffade för elva år sedan, och återberättades i deras sommarprogram.

    – Det är bondfångeri utan någon etik alls, säger SVT-profilen Janne Josefsson till Resume.se som har en artikel om skojeriet.

    Aftonbladet har en artikel om händelsen och tidningen slår upp händelsen stort på löpsedeln. Överst står det med liten stil: ”Berättar i radio om första USA-resan”. Sedan kommer den stora rubriken: ”Filip & Fredrik i skottdrama – anfölls av revolverman”, skriver Resumé.

    – Det här är samma sak som när Aftonbladet i våras skrev att jag hotats av Hells Angels. Det var en 17 år gammal historia. Aftonbladet har en systematik i detta. De lurar läsarna med gangstertrick, säger Janne Josefsson till Resume.se.

    Vad kommer härnäst? ”USA:s president skjuten”? Abraham Lincoln blev ju skjuten år 1865. Det kanske inte är så konstigt om Aftonbladets upplagesiffror backar kraftigt. Du köper väl inte skräpet?

    Andra bloggar om: , , ,

    Skrivet av av Carl @ 5:53

  • En Kommentar

    Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.