Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Priskoll sänker priserna
  • Härom dagen berättade jag om GP:s matprisundersökning. Den har gett effekt. Willys, som fick smörj i undersökningen, sänkte raskt vissa priser. Nu följer fler efter.

    Det är City Gross i Ytterby som vill förbättra sin placering i lågprisligan. När GP Konsuments mätning publicerades i onsdags låg butiken på fjärde plats – slagen av Ica Maxi, Willys och Coop Forum Sisjön, berättar GP.

    – Vi kan bara smärtsamt konstatera att vi inte har gjort vår hemläxa. Det är ett antal varugrupper som vi omedelbart måste åtgärda. Vi kommer att göra prisjusteringar, säger Jonas Andersson, detaljhandelschef på City Gross moderbolag Bergendahls till GP.

    Det är märkligt att det behövs en prisundersökning för att handlarna ska hålla igen. Hoppades de att ingen skulle märka de höjda priserna? Vi får hoppas på undersökningar som kollar priserna i andra regioner. Jag har fortfarande en känsla av att handlarna passat på!

    Andra bloggar om: , , , , ,

    Skrivet av av Carl @ 19:05

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.