Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Nu lönar det sig att vara otrogen
 • Att de vanliga affärsbankerna erbjuder skamligt låga inlåningsräntor, trots rekordvinster, är knappast någon hemlighet. Nu har Svd:s ekonomisajt E24 tagit en titt på ränteläget.

  De flesta företagen på listan är tämligen okända för en bredare allmänhet. Högst ränta har för närvarande lettländska Parex Bank som ger 3,80 %.

  Innan du sätter in pengar till ett företag du inte känner till kan det vara värt att göra ett besök på Finansinspektionens webbplats. De har bland annat ett register över företag med tillstånd och en varningslista. På webbplatsen kan du också ta reda på mer om insättningsgaranti, skillnader mellan olika typer av företag och så vidare. Välj Konsument i menyn.

  Det lönar sig tydligen att vara otrogen sin vanliga bank. Men varför ska du vara det, i ett bra förhållande måste väl båda parter vara schyssta.

  Andra bloggar om: , , , ,

  Skrivet av av Carl @ 4:59

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.