Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Köp träningsskorna utomlands
 • Fritid, Kläder & Skor 21.03.2011

  Träningssko Träningsskor är dyra i Sverige, förstår jag efter att ha läst en artikel i Råd & Rön. Du kan tjäna många hundralappar på att köpa dem utomlands. Tidningen har försökt reda ut varför det är så, men hittar inga självklara svar.

  I artikeln finns flera exempel, här är ett. I de svenska butikerna betalar du till exempel 1 900 kronor för skon Asics Gel-Nimbus 12. I en amerikansk sportaffär köper du samma sko för 125 dollar (cirka 760 kronor), och i en engelsk affär för 105 pund (cirka 1 050 kronor).

  Det kan alltså löna sig att köpa dem utomlands. Reser du inte finns alltid möjlighet att köpa dem via Internet, men då gäller det att se upp. Handlar du inom EU tillkommer inga tullavgifter och skatter, men räkna däremot med tull och moms på varor utanför EU.

  Andra bloggar om: ,

  Skrivet av av Carl @ 8:15

 • En Kommentar

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.