Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Test av joggingskor för tjejer
 • Fritid, Kläder & Skor 25.04.2011

  Träningssko Fel eller utslitna skor är en av de vanligaste orsakerna till skador och överansträngningar för joggare. En bra och stabil sko är naturligtvis det viktigaste när du springer. Men ingen av de joggingskor för tjejer som Testfakta testat fick höga betyg.

  Det går snabbt att konstatera att årets modeller inte imponerar, skriver Testfakta. Tittar man på totalbetygen utmärker sig ingen sko särskilt mycket, varken åt det ena eller det andra hållet. Däremot skiljer sig de enskilda egenskaperna åt. Den mest stabila skon i testet är Nike Structure Triax.

  – Skoindustrin bör satsa på mer stabila skor för kvinnor, säger professor Ewald Hennig, världsledande expert på joggingskor som genomfört testet.

  Testet publiceras även i HD. Som vanligt sammanfattas resultaten i tabeller.

  Fotnot: Jag har tidigare bloggat om att det kan vara betydligt billigare att köpa träningsskor utomlands, det gäller även tjejer.

  Andra bloggar om: , , ,

  Skrivet av av Carl @ 8:24

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.