web analytics
 • Lockpriserna består i Stockholm, trots Mäklarsamfundets försök med jämförpriser, påstår SvD i en artikel. Anledningen kan vara att ett högre pris i annonsen lockar färre till visningarna, enligt en mäklare som tidningen talat med.

  -Idag försöker alla vi mäklare tillsammans med Mäklarsamfundet få bort lockpriserna, men lägger du ut lägenheten med ett för högt pris kommer inte folk på visningarna. Det är ett beteende som måste ändras, säger mäklaren Joakim Wallenberg.

  Det kanske är naturligt, alla vill göra fynd även om de i praktiken inte finns. Men finns det någon annan väg att skapa förtroende för mäklarna?

  Andra bloggar om: , , ,

  Skrivet av av Carl @ 9:47

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.