Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Regeringen vill utreda bisfenol-förbud
 • Jag har tidigare bloggat om den debatt som uppstått efter att det potentiellt hormonstörande ämnet bisfenol hittats i olika plastkärl, bland annat nappflaskor. Då konstaterade jag att jag inte kan bestämma mig får vad jag ska tycka, från det underlag som finns.

  Nu berättar Livsmedelsverket att de fått ett uppdrag från regeringen. Livsmedelsverket och Kemikalieinspektionen ska tillsammans utreda och utvärdera om det är möjligt och lämpligt att införa ett nationellt förbud mot bisfenol A i vissa plastprodukter. Nyheten rapporteras även i DN, i en osignerad artikel.

  Jag vet fortfarande inte hur jag ska ställa mig i frågan. Det kan vara mycket väsen för ingenting.

  Andra bloggar om: , ,

  Skrivet av av Carl @ 7:21

 • En Kommentar

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.