Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Biljettnu.se biljettbluffar
 • Kultur & Nöjen 20.07.2011

  Jag har tidigare berättat om biljettbluffar med ”konsertbiljetter” till nöjesparker som Tivoli i Köpenhamn och Liseberg. Det finns nämligen inga speciella konsertbiljetter, konserten ingår i inträdesbiljetten.

  Nu läser jag i Sydsvenskan om att biljettsajten biljettnu.se säljer biljetter till Roxette-konserten på Tivoli för 495 kronor styck. Vad kunden får är entrébiljetter till Tivoli, värda 95 danska kronor vilket motsvarar cirka 120 svenska kronor.

  När jag kollar på biljettsajten framgår det inte att det bara är frågan om entrébiljetter till Tivoli, det står bara ” Säkra din inträdesbiljett till Roxettes spelning på det klassiska Tivoli i Köpenhamn nu”.

  Det kanske inte är olagligt, men den person som Sydsvenskan berättar om känner sig lurad. Han trodde att det rörde sig om så kallade inner circle-biljetter, sittplatser som kostar lite extra, säger han till tidningen.

  Sydsvenskan har inte lyckats få någon kommentar från biljettnu.se.

  Andra bloggar om: , , , , ,

  Skrivet av av Carl @ 7:26

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.