Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Falska Roxette-biljetter säljs på nätet
 • Kultur & Nöjen 26.02.2011

  Roxette ska uppträda på Tivoli i Köpenhamn den 22 juli. Men nu går Tivoli ut och varnar för falska biljetter som säljs på nätet. Det finns nämligen inga speciella konsertbiljetter, konserten är gratis, berättar HD.

  – Tyvärr har jag fått höra om folk på Island och i Holland som redan köpt den här sortens biljetter. Det är mycket trist. Och det är därför som vi nu går ut och varnar, så att inte fler ska luras att köpa falska biljetter, säger Simon Verheij på Tivolis pressavdelning till HD.

  Roxettekonserten på Tivoli ingår i nöjesparkens sommararrangemang Fredagsrock. Till inga av dessa konserter tas det ut någon extra avgift utöver själva inträdet till Tivoli. Under sommaren kostar det 95 danska kronor att gå in på Tivoli, 125 dkr om man kommer efter kl 20 på kvällen. Barn under sju år går in gratis i målsmans sällskap, skriver HD.

  Andra bloggar om: , , ,

  Skrivet av av Carl @ 6:44

 • En Kommentar

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.