Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Bedrägeri med konsertbiljetter på nätet – igen!
 • Bedrägerierna med konsertbiljetter som inte finns verkar fortsätta. Tidigare har jag berättat om att Roxette-biljetter som inte finns säljs på nätet. Konserten, som arrangeras på Tivoli i Köpenhamn, ingår i det normala inträdet på Tivoli. Några speciella konsertbiljetter finns alltså inte.

  Nu verkar ett liknande skojeri ha drabbat en Ringo Starr-konsert på Liseberg den 10 juni i år. Det är samma sak där, konserten ingår i det normala inträdet och några speciella konsertbiljetter finns inte. Ändå säljs konsertbiljetter på webbplatsen World ticket shop för 2 550 kronor styck, berättar GP.

  – Lurendrejeri, dundrar Gerth Stenevang, ekonomidirektör på Liseberg, enligt GP.

  Det gäller alltså att se upp när man köper konsertbiljetter på nätet så man inte åker på en blåsning. Jag har tidigare bloggat om riskerna med andrahandsbiljetter. De kan till exempel vara förfalskade.

  Andra bloggar om: , , ,

  Skrivet av av Carl @ 8:10

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.