Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Stor skillnad i äppelpriser
 • Nu när de svenska äpplena börjar finnas i handeln kan det löna sig att jämföra priser. När Sydsvenskan kollade priser skiljde tio kronor kilot på svenska sorter mellan billigaste och dyraste kedjan.

  Men det finns billiga alternativ till livsmedelshandeln. DN tipsar om en Facebookgrupp, Fruktförmedlingen, där trädgårdsägare med ett överflöd av frukt kan annonsera ut den länsvis. Jag har inte kollat, men de flesta lär skänka bort frukten.

  Andra bloggar om: , ,

  Skrivet av av Carl @ 9:27

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.