Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Ryanair inrikes i Sverige? Nej tack!
 • Resor 05.10.2011

  Ryanair, det irländska bolaget, har en märklig syn på det mesta, inte minst marknadsföring och passagerarservice. Nu planerar bolaget att börja flyga inrikes i Sverige, berättar SvD och TT, den senare också i notisform.

  Det är bara att hoppas att tillstånd för inrikeslinjer innebär vissa krav på hederlig marknadsföring och passagerarservice. Då platsar inte Ryanair.

  Andra bloggar om: ,

  Skrivet av av Carl @ 8:02

 • 4 Kommentarer

  • Farbrorsten skriver:

   Det är snobbigt att flyga med SAS, det visar att man man kan betala 10 gånger mer för en biljett, grattis ni som har så gott om pengar.-)

  • Rase skriver:

   Eftersom du kan tacka nej till Ryanairs låga flygpriser kan jag bara undra, vem betalar dina flygbiljetter, det allmänna (stat eller kommun) eller en arbetsgivare? Vi som betalar ur egen ficka och har en begränsad budget är tacksamma för att Ryanair ska börja flyga inrikes i Sverige.
   Säkerheten hos Ryanair är på topp och en kopp gratis kaffe under en flygresa kan jag avstå från. De extraavgifter som Ryanair tar ut är inte större än att totalpriset för att flyga med dem blir betydligt lägra än med ett ”reguljärflyg”.

  • Carl skriver:

   Farbrorsten: Skillnaden blir inte så stor när man beaktar allaRyanairs avgifter. /Carl

  • Benno skriver:

   Själv flyger jag i princip bara Bromma-Umeå inrikes och där kan man med lite tur få biljett från ca 350-400 kronor enkel resa och garanterat från 650-700. Alla avgifter betalda och så får man ta med sig bagage också. Känns inte som att Ryan kan toppa det erbjudandet. Särskilt om de flyger från Skavsta eller Västerås.

   Räknas Mamö Aviation som lågprisbolag då eller som reguljärt?

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.