Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » KTIB blir Telekområdgivarna
 • Konsumenternas tele- TV- och Internetbyrå, KTIB, har bytt namn till Telekområdgivarna. Men i övrigt är inget förändrat. Det är fortfarande dit du ska vända dig när du behöver rådgivning om abonnemang inom TV, telefoni och bredband, skriver KoV i ett pressmeddelande.

  Inga andra ändringar, alltså. Men i min länklista nere till höger kommer jag tills vidare att använda båda namnen. Det tar tid innan ett nytt namn sätter sig.

  ” Telekområdgivarna ger opartisk och kostnadsfri hjälp till konsumenter om abonnemang för TV, telefoni och bredband. Som konsument kan du vända dig till oss innan du ingår avtal för goda råd i förebyggande syfte. Om eventuella problem uppstår med ditt abonnemang och du inte lyckas hitta en lösning med operatören kan vi aktivt försöka bidra till en lösning”, skriver de på webbplatsen.

  Andra bloggar om: , ,

  Skrivet av av Carl @ 8:48

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.