Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Är Borg bara en populist?
 • Vi har flera gånger sett Anders Borg rikta kritik mot bankerna, för höga räntegap, höga bonusar och annat. Men det verkar som om han bara säger vad han tror att folk vill höra. Det är mycket prat och lite verkstad.

  Jag är fullständigt övertygad om att Borg har de verktyg som behövs för att sätta en verklig press på bankerna, om han skulle vilja. Det kan handla om beskattning, avgifter och annat. Allt för att sätta kraft bakom orden. Precis som när det gäller kampen mot kriminella nätverk gäller det att slå till där det känns mest – pengar. Minskade bonusar och aktieutdelningar ger resultat.

  Så länge finansministern bara pratar kan vi inte ta honom på allvar. Utan verkstad är han bara en populist.

  Andra bloggar om: , ,

  Skrivet av av Carl @ 17:45

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.