Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » SAS och Fritidsresor fick flest klagomål från resenärer
 • Resor 26.04.2012

  Förra året tog Allmänna reklamationsnämnden, ARN, emot 1 661 anmälningar som rörde olika resebolag, berättar SvD som hänvisar till en artikel i Dagens Industri.

  Framförallt är det de stora resebolagen som får klagomål mot sig. SAS toppar listan med 123 anmälningar, tätt följd av Fritidsresor och Ryanair. Ryanair fick 71 anmälningar förra året och Norwegian fick 66 anmälningar, skriver SvD.

  Andra bloggar om: , ,

  Skrivet av av Carl @ 18:01

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.