Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Ny app med dina rättigheter på resan
 • Händer det något på resan kan det vara bra att veta dina rättigheter. Nu har EU-kommissionen lanserat en app för smartphones som omfattar flyg och järnväg och som fungerar på fyra olika mobilplattformar: Apple iPhone och iPad, Google Android, RIM Blackberry och Microsoft Windows Phone 7.

  Detta innebär att du kan kolla dina rättigheter på plats om du skulle bli strandad på flygplatsen eller om du förlorar ditt bagage, skriver Konsument Europa i ett pressmeddelande. Det finns länkar för nedladdning där.

  Andra bloggar om: , , ,

  Skrivet av av Carl @ 11:23

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.