Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Dagens kuriositet – Bra suga på barnets napp
 • nappDet är bra att rengöra barnets napp genom att ta den i sin egen mun. Det anser forskare på Sahlgrenska i Göteborg har följt nästan 200 barn under 3 år. Barn vars föräldrar gör så har mer sällan eksem, enligt en DN-artikel och ett inslag i Vetenskapsradion.

  Forskarnas teori är att föräldrarnas munbakterier stärker barnets immunförsvar och skyddar mot allergi.

  Tycker man att det verkar äckligt kan man säkert skölja av nappen innan den tas i munnen.

  Andra bloggar om: , , ,

  Skrivet av av Carl @ 9:33

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.