Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » VHS-spelare säljer fortfarande
 • VHS-kasettVHS-formatet är närmast dödförklarat. Men i så fall borde det knappast säljas några VHS-spelare. Men nu vittnar Elgiganten om en oväntad försäljningsframgång för den gamla videotekniken. Under 2012 sålde kedjan nämligen överraskande många enheter av den gamle trotjänaren, berättar PC för Alla.

  – Vi sålde över 3 500 VHS-spelare förra året, det vill säga närmare tio spelare om dagen, helt utan marknadsföring. Det är ganska fantastiskt. Det är inget tvivel om att många svenskar fortfarande har sina gamla vhs-kassetter kvar och att de ogärna gör sig av med dem, säger Magnus Dahg, försäljningschef för Radio/TV på Elgiganten, till tidningen.

  Det är i och för sig ganska enkelt att digitalisera de gamla kassetterna, men det tar tid. Jag vet inte om det är detta, eller om folk drar sig för att komma igång, som gör att vi har så många gamla kassetter kvar. Å andra sidan blir kvaliteten på inspelningarna bara sämre med tiden.

  Andra bloggar om: ,

  Skrivet av av Carl @ 7:05

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.