Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Mobilsamtal ska kosta lika i EU
 • EU, Telekom 13.08.2013

  Taxan för vanliga nationella mobilsamtal varierar stort inom EU. Dyrast är det i Luxemburg och Nederländerna med 125 öre per minut. I Litauen, som är billigast, kostar det däremot bara 16 öre i minuten. Men EU-kommissionen tycker att det borde vara en gemensam taxa och lägger därför fram en åtgärdsplan i september. Det berättar DN.

  Vad som kommer att hända med de svenska taxorna beror på hur kommissionens förslag ser ut. Men vi kan vara säkra på att operatörerna kommer att kompensera sig. Mest troligt är att vi kommer att få betala mer för datatrafik till mobilen, en utveckling som redan är på gång.

  Andra bloggar om: , ,

  Skrivet av av Carl @ 8:05

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.