Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Skellefteå Kraft kritiseras av EI
 • Elmarknad 13.02.2014

  I början av februari genomförde Skellefteå Kraft en ändring av villkoren för 34 500 av sina kunder. Informationen om villkorsändringen var dock så pass missvisande att Energimarknadsinspektionen (Ei) förelägger Skellefteå Kraft att omedelbart sluta tillämpa ändringarna. Det skriver EI i ett pressmeddelande som också uppmärksammas av TT.

  I februari ändrade man avtalen för sina kunder med rörligt elpris så att påslaget på priset höjdes. Men den information Skellefteå Kraft skickade till kunderna var så otydligt att det inte framgick att priserna höjts, menar EI.

  Bolaget svarar att man nu ska förtydliga sin information till de berörda kunderna.

  Andra bloggar om: , ,

  Skrivet av av Carl @ 8:46

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.