Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Vill du ha tillbaka tv-avgift? Kontakta Radiotjänst!
 • Efter utslaget i Högsta Förvaltningsdomstolen, där Radiotjänst fick underkänt för sin tolkning om att även Internet-anslutna datorer var avgiftspliktiga, ska nu felaktigt uttagna avgifter betalas tillbaka. Det gäller alltså om du inte har någon tv-mottagare utan bara Internetansluten dator eller datorplatta.

  Men Radiotjänst verkar ha dålig ordning i registren, de vet inte vilka som bara har dator. En del personer som är i denna situation, och företaget har skickat ut brev till cirka 80 000 personer som de tror är berörda. Det berättar Ekot samt TT i en rad tidningar.

  Jag tycker att det är viktigt att alla felaktigt uttagna avgifter betalas tillbaka och att Radiotjänst därigenom får extra smisk för sitt ohemula agerande. Återbetalningen kostar.

  Har du felaktigt fått betala, kontakta Radiotjänst. Mer information finns på deras webbplats.

  Andra bloggar om: , , , , , , ,

  Skrivet av av Carl @ 20:45

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.