Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Test av städrobotar – alla suger
  • Vore det inte skönt om det blev städar medan alla var hemifrån? Nej, jag tänker inte på hushållsnära tjänster, utan på en städrobot som automatiskt tar sig runt huset och dammsuger. Jag måste erkänna att jag drömt om att skaffa en sådan. Den drömmen har jag haft sedan jag såg en prototyp för en sådan på Electrolux utvecklingsavdelning, för drygt 20 år sedan. Men jag ska nog vänta ett tag, inser jag när jag läst ett test av fyra städrobotar i tidningen PC för alla.

    Tidningen har testat fyra robotar, i prislägen mellan 2 000 och 10 000 kronor. Alla har finesser som att de undviker hinder och laddar sig automatiskt. Men städresultatet suger, skriver tidningen. Och det är städat man vill ha, om man skaffar sig en sådan. Men det är klart, en prylgalning kan säkert vara intresserad i alla fall. En annan tanke, det kanske blir lättare att motivera ungarna att plocka upp från golvet, om man hänvisar till städroboten. Underbara tanke!

    Andra bloggar om: ,

    Skrivet av av Carl @ 5:33

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.