Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Blåst vid köp via nätet
  • E-handel, Internet 22.09.2008

    Robert Olson köpte en dvd över nätet men fick varken den eller pengarna tillbaka, berättar Sydsvenskan.

    Förra året beställde han en dvd med hårddisk genom LST Nordic Electronics och satte in närmare 3 600 kronor på ett konto. Leveransen drog ut på tiden. Efter flera påstötningar till företaget fick han klart för sig att han aldrig skulle få någon dvd och sannolikt inga pengar tillbaka heller. Den franska säljaren hade gått i konkurs och LST Nordic Electronics fråntog sig något ansvar eftersom bolaget bara förmedlat köpet.

    När han förstod vartåt det lutade försökte han få köpet hävt, men då visade det sig vara i det närmaste omöjligt att få kontakt med LST Nordic Electronics.

    – De hade inget telefonnummer på hemsidan och gjorde sig omöjliga att kontakta, säger Robert till tidningen.

    Det finns många fällor man kan trilla i om man köper via nätet. Det kan vara en god idé att läsa Konsumentverkets webbplats där det finns information om e-handel – innan du handlar!

    Andra bloggar om: ,

    Skrivet av av Carl @ 9:04

  • En Kommentar

    • Nils skriver:

      Lämnade in min Xbox 360 för flashning till game-r. Fick tillbaka den med trasig dvd. De påstod att den var trasig när den kom in (inte en chans). Jag tog den till Stockholm till Psxcare som sa att denna game-r hade flashat den fel så det var bara för psx att flasha om och allt fungerade som det skulle efter detta. Men att betala extra till dessa gamers är verkligen bedrägeri. #+*##* amatörer som inte kan ett smack. Varning värde***###lösa amatörer som inte kan mycket om vad de håller på med.

    Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.