Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Dåligt betyg för VW-verkstäder
 • Toyota har de bästa verkstäderna, medan Audi och Volkswagen är sämst – om man ska tro bilägarna. Det visar Motormännens nybilsenkät, läser jag i GP.

  Cirka 16 000 ägare till ett år gamla bilar har fått sätta betyg på sina märkesverkstäder. Toyotaförare är mest nöjda – fem av modellerna på tio i topplistan är av detta fabrikat. Även andra asiatiska märken som Kia, Honda och Subaru klarar sig bra. Detta visar att verkstäderna håller hög kvalitet, enligt Motormännen.

  Klart sämst, enligt enkäten, är Volkswagen och Audi.

  – Det är trist att återigen konstatera att VW-gruppens bilmodeller dominerar bottenregionen vad avser verkstadskvalitet. Både Audi A3 och Audi A6 som vill räkna sig bland prestigemärkena har uppenbara problem. Det handlar bland annat om långa väntetider och dåligt utfört arbete, säger Rolf Lööw, teknisk expert hos Motormännen.

  Andra bloggar om: ,

  Skrivet av av Carl @ 6:18

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.