Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Backa om apoteken, Göran Hägglund!
  • Politik, Regeringen 17.10.2008

    Regeringens ”apoteksreform”, det vill säga realisationen på apotek, har alla förutsättningar att bli ännu ett praktfiasko i fort-och-fel-regeringens krona. Rean drivs framför allt av kd-ledaren och socialministern Göran Hägglund som lovar att allt ska bli bättre och billigare efter ”reformen”. Risken är nog stor att kd åker ur riksdagen på kuppen eftersom de redan nu hänger på gärdesgården.

    Konsumentverket har gjort en undersökning om svenskarnas inställning till ”reformen”. Nästan två tredjedelar av svenskarna tror det blir sämre information och service när apoteksmarknaden omregleras och oron är särskilt utbredd bland de äldre, sammanfattar GP.

    Nu kommer Konsument- och Konkurrensverket med ett gemensamt pressmeddelande. Gör en kartläggning av priserna på läkemedel nu, innan marknaden omregleras, för att kunna se vad som händer med läkemedelspriserna efter apoteksreformen, kräver verken.

    Vi får se om Göran Hägglund verkligen vill ha svart på vitt om vad ”reformen” medför.

    Andra bloggar om: , , , , ,

    Skrivet av av Carl @ 12:21

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.