Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Dagens kuriositet – Gratis läsk till alla amerikaner
 • Tidigare i år lovade läsktillverkaren Dr. Pepper gratis läsk till alla amerikaner om Guns n´ Roses ständigt uppskjutna album skulle komma ut 2008. Nu får de dricka upp sina ord, berättar Metro.

  Skivan ”Chinese Democracy” har varit ett skämt inom musikvärlden för att den aldrig släpps. Men nu, 14 år efter den påbörjats, släpps plattan. Den 8 November finns den i butik för den som inte redan hört de läckta spåren på nätet.

  – Vi trodde aldrig att den här dagen skulle komma, men nu när den är här kan jag bara säga: Vi står för läsken, säger vice marknadsdirektören Tony Jacobs enligt MSNBC.

  Den som vill ha en gratis Dr. Pepper får registrera sig på nätet för att få hem en kupong. Om varje amerikan utnyttjar erbjudandet måste man ge bort 168 miljoner liter körsbärsläsk. Det motsvarar en miljon badkar.

  – Om det är en PR-kupp så är den dödsföraktande. Även om det säkert är billigt att tilverka Dr. Pepper så finns det väldigt många amerikaner, säger PR-konsulten Paul Ronge till Metro om Dr. Peppers löfte.

  Andra bloggar om:

  Skrivet av av Carl @ 9:19

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.