Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Tonåringar borde ligga i bankfack
  • Privatekonomi 20.11.2008

    Den genomsnittliga engelska tonåringen bär kläder och prylar för 7 800 kronor när den lämnar hemmet för att träffa kompisarna. Det visar en brittisk enkätundersökning, som refereras i en artikel på DN:s Allt om barn.

    Ett brittiskt försäkringsbolag har frågat 3 000 föräldrar om vad deras tonåringars kläder och ägodelar som de bär med sig när de går ut kostat. Resultatet var häpnadsväckande. Det visade sig att den genomsnittliga tonåringen bär kläder och prylar för cirka 7 800 kronor när de lämnar hemmet för att träffa sina kompisar.

    Enligt enkätundersökningen bär den genomsnittliga tonåringen kläder värda 2 700 kronor. Dessutom har de antagligen med sig dyra prylar som en mobiltelefon och en mp3-spelare. 14 procent av tonåringarna bär dessutom med sig en bärbar spelkonsol, enligt undersökningen.

    Det här är en brittisk undersökning, men det finns ingen anledning att tro att det ser mycket annorlunda ut här i Sverige. Det är inte så konstigt att de blir rånade.

    Andra bloggar om: , , ,

    Skrivet av av Carl @ 8:19

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.