Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Blås Aftonbladet på PLUS-pengar
 • Allmänt, Media 13.06.2007

  Aftonbladet tycker att du ska betala för att läsa vissa artiklar. Antingen ska du köpa tidningen eller betala extra för att läsa dem på nätet, tjänsten kallas då PLUS. Artiklarna brukar tillhöra kategorierna kändisskvaller, värdelösa bantningstips, tester och prisjämförelser.

  Vill du betala för skvaller får du gärna göra det. Glöm inte att kolla sanningshalten, Aftonbladet är inget sanningsvittne i likhet med andra skvallertidningar.

  Den enda bantningsmetod som garanterat fungerar ska du få gratis av mig; Stoppa i dig mindre energi än du gör av med.

  Tester och prisjämförelser och tester kan du hitta på annat håll. Samma nyhetsbyråer som levererar material till Aftonbladet levererar också samma material till andra tidningar. Vänta ett dygn så att sökmotorerna har registrerat materialet och använd till exempel Google.

  Ett eexempel: I dag har Aftonbladet en artikel med rubriken ” Nu blir det priskrig på mobilt bredband”. För att få tillgång till deras ”stora guide” på nätet måste du vara PLUS-abonnent. Vad jag kan se så finns exakt samma siffror i Dina Pengars nätupplaga under rubriken ”Hitta rätt bland trådlösa erbjudanden”. Men där är det gratis.

  Andra bloggar om: , , ,

  Skrivet av av Carl @ 18:43

 • En Kommentar

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.