Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Olja från rutten fisk i hälsokost
  • Hittade en artikel som berör ett av mina favoritämnen, hur nyttigt och gott det är med fisk. Jag brukar ju envist och bestämt hävda att det bästa sättet att få i sig nyttigheterna är att äta fisk. Färsk fisk.

    Fiskoljan i kapslarna på hälsokosthyllan kan komma från rutten fisk, berättar SvD. Nu skärper EU reglerna för import från bland annat Chile, Peru och Marocko. Men av hänsyn till producenterna får importolja som inte uppfyller hygienkraven fortsätta att säljas till konsumenterna i flera år.

    Artikeln stöder några av mina envisa teser. Näringsexperter som jag talat med stöder den första, att det är bättre att äta fisk än att köpa dyra näringstillskott. Den andra är att fisk är mycket godare, det kan du ju själv konstatera. Den tredje är att EU är ett näringslivsprojekt, som i första hand tar hänsyn till producenterna, inte medborgarna. Men näringslivet har mer pengar för lobbyister.

    Andra bloggar om: , , ,

    Skrivet av av Carl @ 19:23

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.