Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Belåten
 • Allmänt, Mat & dryck 30.06.2007

  Just nu känner jag mig oerhört belåten. Jag har just njutit en vegetarisk lunch. Missuppfatta mig rätt, jag är definitivt ingen vegetarian. Jag lever osunt på andra sätt.

  Idag köpte jag nyskördade grönsaker. Sommaren är en fantastisk tid för såna. Jag kokade ett knippe nyskördade rödbetor, lite morötter och kålrabbi. Tillsammans med lite flingsalt och smör blir det en fantastisk lunch. Det är nästan lika fantastiskt som nystekt hel strömming. Men bara nästan.

  Skrivet av av Carl @ 11:58

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.