Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Vart fjärde plan på Arlanda försenat
 • Resor, Service 02.07.2007

  Flygplan tummen uppMer än en fjärdedel av alla utrikesflyg på Arlanda är försenade. Det visar en mätning som SvD låtit göra. Nu pyr missnöjet bland utlandsresenärerna, skriver tidningen.

  Enligt en person jag talat med på Arlanda beror förseningarna till stor del på att flygbolagen inte bemannar incheckningsdiskarna tillräckligt. Den skillnad i service mellan olika passagerarkategorier som tidigare fanns på planen har nu flyttat till incheckningen. Det är bara om du köper en dyrare biljett som du får en snabb incheckning och gräddfil genom säkerhetskontrollen.

  Dessutom har en hel del mindre vana resenärer ännu inte förstått att det finns nya regler om vätskor med mera i handbagaget. Det kan ge köer i säkerhetskontrollen.

  Om du ska flyga från Arlanda – ta god tid på dig! Det gäller även inrikesflyg. Kolla dessutom de nya reglerna för handbagage!

  Andra bloggar om: , , , ,

  Skrivet av av Carl @ 9:59

 • En Kommentar

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.