web analytics
 • Det blev inget rekord för julhandeln. I alla fall sett till klapparna under granen, läser jag i DN. Bortsett från livsmedel krympte handeln med 1,3 procent under december, enligt Handelns utredningsinstitut (HUI) detaljhandelsindex.

  Det är första gången sedan 1995 som försäljningen av så kallade sällanköpsvaror backat under julmånaden.

  – Vi var för optimistiska. Vi trodde vi att försäljningen av sällanköpsvaror skulle stiga med 1,5 procent i december. Vi lade prognosen i slutet på oktober, innan varselvågen kom, säger Jessica Lindblom, analytiker på HUI till DN.

  Andra bloggar om: , ,

  Skrivet av av Carl @ 8:46

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.