Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Inhyrda för att köptaa Madonna-biljetter
  • Kultur & Nöjen 19.02.2009

    Att konsertbiljetter köps för att sedan säljas vidare är inget nytt. Det kan ge en nätt förtjänst. Nu kommer Metro med det senaste exemplet, biljetter till den omtalade Madonna-konserten.

    Personerna rekryterades genom Arbetsförmedlingen och gavs 7 000 kronor att köpa biljetter för.

    Enligt annonsen söktes 30 personer för att dela ut flygblad på T-centralen i Stockholm. Men de runt 20 personer som dök upp fick i stället ett kuvert fullt med pengar och uppmanades att gå och köpa biljetter.

    Enligt uppgift till Nöjesbladet slussades biljetterna sen vidare till nätsajten Biljett Nu. Personerna fick 200 kronor för arbetet. På sajten Biljett Nu ligger på onsdagen Madonna-konserten högst på försäljningslistan. Biljetterna kostar mellan en tusenlapp och 2 495 kronor, skriver Metro.

    Uppdatering: Jobbannonser där företag ljuger om arbetsuppgifter ska tas bort ur Arbetsförmedlingens register, berättar DN. Myndigheten ska nu granska fallet med ungdomarna som fick köa för att köpa konsertbiljetter. Det kan bli aktuellt med en polisanmälan, säger Lars-Erik Mellilä på Arbetsförmedlingen till DN.

    Andra bloggar om: , ,

    Skrivet av av Carl @ 7:35

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.