Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Trams i tv
  • Media 10.04.2009

    Jag tittar ytterst sällan på tv. Det beror mest på att jag upplever de flesta program som rent trams. Onödiga människor som tramsar i hopp om att bli kändisar och kändisar som gör onödigt trams, har jag formulerat det tidigare. Men jag får medhåll i SvD.

    Ikväll kan hela Sverige njuta av Carolina Gynnings ljuvliga röst i ett nytt lekprogram i TV4. Hjälp! Jag är med i en japansk tv-show är titeln och jag får nästan lust att utbrista Hjälp! Jag är med i en tsunami av trams-tv.

    Jag tvivlar på att den världsekonomiska krisen gör att det blir fler tramsprogram men möjligen gör sinande hushållskassor att folk sjunker ner framför tv-apparaterna för att låta superlätt underhållning dämpa jobbångesten. Klassisk verklighetsflykt. Nygamla Robinson 2009 drar nästan 1,5 miljoner tittare, Så ska det låta 1,8 miljoner, Talang en miljon. Svenskar tycks älska tv och man undrar vem som hinner ladda ner låtar olagligt när alla tittar på allsång och tävlingstrams, skriver Harry Amster i SvD.

    Och tv-cheferna bekymrar sig över vikande tittarsiffror!

    Andra bloggar om: , ,

    Skrivet av av Carl @ 9:02

  • En Kommentar

    • Harald skriver:

      Äntligen har jag fått en person som tydligen har samma inställning som jag. Det finns ett undantag, när det gäller våra TV program, och det är Kunskapskanalen. Denna kanal är den ända som jag anser värd att titta på, allt annat är som föregående har beskrivit det bara trams.
      Jag är så skapat att jag kan stänga av TV under största delen av dagen, och ta mig en bok att läsa. Ingen stress inget trams.
      Harald

    Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.