Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Tysta telefonsamtal retar kunder
  • Försäljning 21.08.2007

    Telefonen ringer, du tar upp luren men det är helt tyst. Är det någon som trakasserar dig, eller någon inbrottstjuv som kollar om du är hemma?

    I de flesta fall är det fråga om något helt annat, telemarketingsäljare som ringer upp flera kunder samtidigt och bara pratar med den som svarar först. GP har en artikel om fenomenet.

    En hel del klagomål har kommit in till Konsumentverket, har du nummerpresentation kan du ju se vem som ringer. Konsumentverket har tryckt på telemarketingbranschen för att få en ändring. Branschen värjer sig och vill fortsätta med oskicket.

    Deras senaste drag är att påstå att verket inte har med saken att göra. Eftersom det inte blir något samtal, är det inte fråga om någon marknadsföring eller försäljning, säger de.

    Men herregud, i vilket syfte ringdes kunden upp? Oskicket måste upphöra. Kasta lagboken på dumskallarna. Själv har jag inget större problem med detta eftersom mitt telefonnummer är anslutet till NIX-registret. Men på jobbet händer det ibland.

    Andra bloggar om: ,

    Skrivet av av Carl @ 18:20

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.