Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Köpläge för båtar
 • Båt, Försäljning, Internet 27.04.2009

  Båtsäsongen är här och försäljningsplatserna på nätet svämmas fullkomligen över av båtar. Det ligger exempelvis 40 procent fler båtar på Blocket nu jämfört med för ett år sedan. Det går att göra fynd, framför allt för den som har råd med de dyrare modellerna, läser jag på SvD:s ekonomisajt E24.

  – Antalet båtar till salu som ligger ute just nu är högre än föregående år. Vid samma tid förra året fanns det cirka 9 000 båtar till salu på Blocket, nu är det drygt 12 800. I år har vi haft en relativt sen vår och sett en stor annonsinströmning under april. Bara den senaste veckan har det lagts ut cirka 2 000 nya båtar till försäljning, säger Anna Björklund, marknadschef på Blocket, till E24.

  Andra bloggar om: , , ,

  Skrivet av av Carl @ 8:57

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.