Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » När girigheten tar över omdömet
 • En 52-årig kvinna i Sundsvall fick ett mejl i somras – Grattis, du har vunnit 2,5 miljoner dollar, berättar TT i en artikel med stor spridning.

  För att få sin vinst mjölkades hon under åtta-nio månader på pengar som hon till största delar lånade av en bank. Till slut hade hon betalat 460 000 kronor för olika utländska konton, koder och annat som vinstbolaget i Nederländerna uppgav att hon behövde för att få sina dollarmiljoner, enligt TT.

  Själv är jag miljardär, vid det här laget. Jag har vunnit miljoner i olika lotterier, och blivit erbjuden att delta olika skojerier, i nigeriabrev. Men är det för bra att vara sant, så är det det!

  Andra bloggar om: ,

  Skrivet av av Carl @ 8:31

 • 2 Kommentarer

  • Lunken skriver:

   Ja herregud… tänk om alla sådana mail var sanna… så skulle jag oxå vara miljardär nu! 🙂
   Man kan ju alltid börja med att fundera på om man ens varit med i det lotteriet som det ofta är frågan om.
   Faktum är att jag nästan tycker att hon får skylla sig själv… man ska ju aldrig behöva betala för att få ut en vinst! 🙂 Bara be dem dra det från vinsten isf!

  • Mats Larsson skriver:

   Min pappa fick ett likadant mail och han var okontaktbar efter det. Vägrade lyssna på mina argument som t.ex. ”Varför skulle du vinna flera miljoner utan att behöva göra något”.

   Tog flera veckor innan han vaknade ur sin fantasivärld.

   Girigheten tog helt klart kommandot och omdömet var som bortblåst.

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.