Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Vi köper kyckling och dansk filé igen
  • Danskt fläskkött och svensk kycklingfilé säljs nu i samma utsträckning som före matlarmen om förhållandena för danska grisar och glasbitar i svensk kyckling, läser jag i en ATL-notis.

    Försäljningen av kyckling har ökat uppger informationschef vid Lantmännen Kronfågel Jenny Frid till Sveriges Radio Kalmar.

    Jonas Flank, som är chef för en stor matbutik i Kalmar, säger att försäljningen av danskt griskött och svensk kycklingfilé nu åter är i samma nivå som före matlarmen, skriver ATL.

    I bland har vi konsumenter kort minne, speciellt om det drabbar plånboken.

    Andra bloggar om: , , ,

    Skrivet av av Carl @ 6:44

  • En Kommentar

    • Joakim skriver:

      Gällande glasbitar i svensk kycklingfilé så har väl undersökningar inte lett till någonting, möjligen förutom att man tror sig kunna utesluta att det rört sig om en samordnad aktion. Dock har ju ”fenomenet” försvunnit (det skrivs inget om det i alla fall) så nu borde det väl vara ok att åter handla svensk kyckling.

      Dock har dansk djurhållning vad jag vet inte blivit bättre, så det är fortfarande rent på danskt fläsk och kyckling på mitt matbord.

    Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.