Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Så mycket kostar barnens fritid
 • fotbollAtt ungarnas fritidsaktiviteter kan gräva djupa hål i plånboken har nog många av oss föräldrar konstaterat. Nu kommer ICA-kuriren med en artikel om kostnaderna för barnens fritidsaktiviteter.

  De har jämfört kostnader och tidsåtgång för en rad sporter och träningsformer. Att höckey och ridning kostar stora pengar var förvisso ingen nyhet, men du kan hitta en rad överraskningar i deras sammanställning. Dessutom diskuterar de kostnaderna för barnens försäkring.

  Men aktiviteterna tar också tid. När jag betraktar föräldrar i min omgivning så ser jag många som fyller barnens, och därmed sin egen, fritid med massor av aktiviteter. Så många att man undrar hur ungarna får tid att sköta skolarbetet.

  Andra bloggar om: , , , ,

  Skrivet av av Carl @ 6:38

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.