Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Findus anmäls för felmärkning
 • Livsmedelsverket anmäler Findus för att ha släppt ut felmärkta livsmedel på marknaden. Anmälan lämnas till åklagarmyndigheten i Helsingborg, berättar verket i ett pressmeddelande. TT har en artikel om anmälan.

  Findus i Sverige AB har vid flera tillfällen släppt ut livsmedel på marknaden som marknadsförs med uttrycket ”Allemansrätter – mat som alla kan äta. Varken gluten, ägg-, mjölk- eller sojaprotein” trots att gluten har funnits i produkterna, uppger verket.

  Andra bloggar om: , ,

  Skrivet av av Carl @ 12:11

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.