Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Fler klagomål på operatörernas kundtjänst
 • Service, Telekom 18.01.2010

  Missnöjet med tele- och internetbolagens kundtjänster är ett växande problem. Det slår Konsumenternas tele-, tv- och internetbyrå, KTIB, fast efter att ha summerat antalet ärenden förra året. Det läser jag i GP.

  Frustrationerna handlar ofta om att hjälpen är bristfällig och att kunderna inte kommer vidare till någon ansvarig. Runtkoppling, ringer inte upp och brist på noteringar i återkommande fall är andra källor till missnöje.

  Den stora strömmen av ärenden gäller fortfarande fast internet, mobil telefoni och traditionell fast telefoni. Nyare tekniker som IP-baserad telefoni och mobilt internet återkommer också allt oftare i klagomålen, skriver GP.

  För mig är det förvånande att operatörerna inte insett värdet av god kundtjänst, trots de många klagomålen.

  Andra bloggar om: , , ,

  Skrivet av av Carl @ 8:42

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.