Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Jacklösa kunder utan telefon efter haveri
  • Telekom 09.02.2010

    Operatören Tre har tyckt att vi ska skippa den fasta telefonen och flytta numret till mobilen. Men det finns nackdelar med att göra så, vid ett haveri riskerar att bli utan telefon helt och hållet.

    Det var precis vad som hände kunder hos Tre. Det blev fel i en växel som betjänade 212 basstationer och felet tog ett halvt dygn att åtgärda, läser jag i Metro och Computer Sweden. Dessutom försvårades arbetet av att personalen hos tre också hade mobiltelefoner med abonnemang hos det egna företaget.

    Så omfattande fel är visserligen ovanliga, men är du helt beroende av telefonen bör du ta dig en funderare, säger en representant för PTS.

    – Har du höga krav på tillgänglighet för kommunikation så kan du klart börja fundera på att ha mer än ett alternativ, säger Staffan Lindmark, jurist på Post- och telestyrelsen, till Metro.

    Andra bloggar om: ,

    Skrivet av av Carl @ 8:12

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.