Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Fogden har fått mer att göra
 • Skulder 22.02.2010

  Allt fler skulder hamnar hös kronofogden. Förra året ökade anmälningarna till kronofogden med 18 procent till rekordhöga 1,2 miljoner. Det är framför allt den ökande arbetslösheten som återspeglas i siffrorna, skriver DN och SvD i artiklar som återger uppgifter från TT.

  Värst ser det ut för företagen där anmälningarna ökat med 23 procent. För privatpersoner stannar ökningen på 17 procent. Det är ändå klart bättre än vad kronofogden befarade när de ekonomiska prognoserna såg som sämst ut förra året, skriver SvD.

  Enligt Eva Liedström Adler, rikskronofogde, har effekterna av lågkonjunkturen i viss mån dämpats av den låga räntan. Det finns risk för att fler kan få ekonomiska problem när räntenivån förväntas stiga igen, enligt DN.

  Andra bloggar om: ,

  Skrivet av av Carl @ 18:48

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.