Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Bloggen fyller tre!
 • Allmänt 23.02.2010

  Tårta I min dator har jag en kalender som påminner mig om viktiga saker, som födelsedagar. I dag fick jag reda på att bloggen just fyllt tre år.

  Hittills har jag gjort 2114 inlägg, strax under två per dag. Det är ungefär den takt jag tänkt mig, och kommer att fortsätta med tills vidare.

  Hittills har jag haft få gästbloggare, men planerar att få fler. Jag planerar att bjuda in ett antal profiler inom konsumentområdet, vi får se hur det går.

  Annars kommer jag naturligtvis att följa valrörelsen, med konsumentglasögonen på. Den nuvarande regeringen har knappast gjort några större ansträngningar när det gäller konsumentpolitiken. Jag ser med spänning fram emot vad de tänker göra i fortsättningen, om de blir omvalda. Likaså ser jag fram emot att höra vad den nuvarande oppositionen tänker göra, om de får makten.

  Jag får säga tack för det gångna året till alla läsare. Ni blir sakta men säkert fler och fler. Men ni får gärna komma med fler tips, bloggens innehåll kan inte bara baseras på egna observationer, tidningsartiklar och pressmeddelanden.

  Skrivet av av Carl @ 6:30

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.